eDockerin tuotevalikoima laajenee

hand-apple-iphone-smartphone 177

15 kesä eDockerin tuotevalikoima laajenee

eDocker on jatkanut voimakkaita tuotekehityspanostuksia. Olemme alkaneet rakentaa älypuhelinsovelluksia, joihin voidaan tuottaa monipuolista sisältöä.

Sisällöt voivat olla asiakkaan toiveiden mukaisesti lähes mitä tahansa. Sovellusten avulla asiakkaille voidaan tarjota tarkkaan rajattu sisältö, joka sitouttaa huomion paremmin kuin selaimella toteutetut ratkaisut, joista lukija voi eksyä harhapolulle yhdellä klikkauksella.

Sovellusten sisällöt voivat olla esimerkiksi tiettyinä aikoina ilmestyviä rikastettuja julkaisuja, online-syötteitä, videoita, kuponkeja tai kanta-asiakasetuja. Sovelluksista voidaan tehdä kaksisuuntaisen viestinnän kanavia tarjoamalla yhteisölle mahdollisuus tuottaa sisältöä sosiaalisen media avulla. Tarjoamme työkaluja, joiden avulla voit hallitusti kontrolloida millaisia some-sisältöjä sovelluksessa näytetään.

Sisällöt voivat olla kaikille julkisia tai tilaajille rajattuja. Sovelluksista voidaan ostaa myös yksittäisiä irtonumeroita. Sovellusten ulkoasu toteutetaan asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

No Comments

Post A Comment