SLP Kustannus Oy ja eDocker yhteistyöhön

Jari,Tenna blogi

01 heinä SLP Kustannus Oy ja eDocker yhteistyöhön

SLP Kustannus Oy julkaisee tilattavia paikallislehtiä Sotkamo-lehti, Kuhmolainen ja Ylä-Kainuu, kaupunkilehtiä Koti-Kajaani ja Koti-Lappi sekä maakuntalehtieä Kainuun Sanomat SLP Kustannus Oy on Suomalainen Lehtipaino Oy:n tytäryhtiö. Suomalainen Lehtipaino Oy on Kajaanissa toimiva sanomalehtien painamiseen erikoistunut painotalo. eDocker rakentaa SLP Kustannuksen kanssa sekä tietokoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla toimivan tuotekonseptin, jossa yhdistyvät

  • Sisällöllisesti ja vuorovaikutteisin toiminnoin rikastettu näköislehti lehtiarkistoineen
  • Ilmoittaja-asiakkaille tuotettut rikastetut liitelehdet
  • Ilmaiset sekä vain tilaajille tarjottavat verkkosisällöt
  • Tilaajahallinnan integrointi asiakkaan olemassaolevaan järjestelmään

 

Lukijoille konsepti tarjoaa paljon uutta. Rikastettu näköislehti voi tarjota sellaisia multimediasisältöjä, joihin paperilehti ei kykene, kuten laajat kuvaesitykset sekä videot. Verkkosisällöt tarjoavat päivittyvää uutisvirtaa.Ilmoittaja-asiakkaille voidaan jatkossa tarjota sähköisiä liitelehtiä, mikä luo uuden digitaalisen ansaintamallin.

”Päätös yhteistyöstä eDockerin kanssa tuntui helpolta. Ajattelumaailmamme tulevaisuuden ratkaisuista oli samansuuntainen. Lisäksi pyrimme suosimaan suomalaisia ratkaisuja ” toteaa toimitusjohtaja Tenna Talvi-Pietarila.

”Tiivis kehitysyhteistyö lukuisten sanomalehtiasiakkaidemme kanssa on mahdollistanut uudet sovelluksemme, jotka yhdistävät julkaisut sekä verkkojulkaisut yhdeksi kokonaisuudeksi luettavaksi niin tietokoneella kuin älypuhelimilla. Yhdessä merkittävien automaation parannusten kanssa voimme tarjota toimivan paketin nyt myös maakuntalehtikustantajille” kertoo Jari Räikkönen.

No Comments

Post A Comment