Lukusali 24/7 yhteistyötä kaksi vuotta

Lukusali 177

08 heinä Lukusali 24/7 yhteistyötä kaksi vuotta

Punamusta Oy:n digitaalisten asiakaslehtien Lukusali 24/7- palvelu tarjoaa asiakkailleen ilmaisten tai maksullisten lehtien julkaisukanavan niin tietokoneilla kuin tableteilla ja älypuhelimilla luettavaksi. Näköislehtien lisäksi tarjolla on markkinoinnin kuumimmat rikasteet. Palvelun käyttöönotto on erittäin helppoa. Välttämättä omaa osaamista tai organisaatiota ei tarvita, lehden julkaisu internettiin rikasteineen toteutetaan avaimet käteen- periaattella.

Palvelua on toteutettu käyttäen eDockerin tarjoamia ratkaisuja sekä rakennettu kuunnellen herkällä korvalla markkinoilta tulleita palautteita. Asiakasmäärä on ollut tasaisessa kasvussa ylittäen jo puolen sadan rajan.

Yhteistyötä on tarkoitus vielä tiivistää sekä monipuolistaa, jonka tuloksena voidaan tarjoita täysin uudenlaisia lukijoita palvelevia ratkaisuja. Yhteinen tavoitteemme on aikaan saada painotalon sloganin mukaista POSITIIVISESTI ERILAISTA.

No Comments

Post A Comment