eDocker rakentaa yhteisöllisen paikallislehtisovelluksen pienille paikallislehdille yhteistyössä Arena Interactive Oy:n kanssa.

pexels-photo-348530

05 huhti eDocker rakentaa yhteisöllisen paikallislehtisovelluksen pienille paikallislehdille yhteistyössä Arena Interactive Oy:n kanssa.

eDocker Digital Publishing Oy rakentaa itsenäisille paikallislehdille suunnatun yhteisöllisen mobiilisovelluksen. Paikallislehtisovellukseen kootaan laajasti riippumattomia suomalaisia paikallislehtiä, jotka haluavat tarjota digitaaliset palvelut mobiilisti lukijoille ja mainostajille. Hankkeessa eDockerin teknologiakumppanina toimii Arena Interactive Oy.

Mediakäytön muuttuessa myös paikallislehti tarvitsee printin tueksi toimivan digitaalisen kanavan toimiakseen myös digiaikakaudella paikallisen yhteisön informaatiokeskuksena. Tällä yhteissovelluksella mahdollistetaan pienilläkin resursseilla toimivalle paikallislehdelle laadukkaat digiratkaisut kehityskulujen jakautuessa useamman lehden kesken.

Paikallislehtisovellus kokoaa samaan käyttöliittymään niin lehden tuottaman sisällön kuin paikallisen yhteisön itse tuottamaa sisältöä. Siitä löytyvät lehden uutisten lisäksi kootusti paikallinen sosiaalisen median keskustelu, seurojen ja yhdistysten tapahtumat ja mahdollisuus on koota samaan paikkaan oman kunnan, seurakunnan ja yritysten paikkakuntalaisille suunnattu viestintä.

Ensimmäisessä vaiheessa sovelluksen liittyneiden paikallislehtien osalta palvelu lanseerataan kesällä 2017. Tässä vaiheessa sovellukseen liittymisestä on sopimus seitsemän paikallislehden kanssa.

Lisätiedot: toimitusjohtaja Jari Räikkönen eDocker Digital Publishing Oy 040 900 9007.  

No Comments

Post A Comment