Raitti Paikallislehtisovellus ottaa paikallisen yhteisön mukaan sisällöntuotantoon.

FEATURE_BANNER_FOR_GOOGLE_STORE_1024x500 (1)

14 syys Raitti Paikallislehtisovellus ottaa paikallisen yhteisön mukaan sisällöntuotantoon.

 

Seitsemän itsenäistä paikallislehteä on mukana, kun Raitti Paikallislehtisovellus julkaistaan AppStore ja Play -sovelluskaupoissa tällä viikolla. Tässä vaiheessa sovelluksesta löytyvät Järviseudun Sanomien, Kangasalan Sanomien, Keski-Hämeen, Korpilahti-lehden, Lauttakylä-lehden, MeänTorniolaakson ja UutisOivan digitaaliset sisällöt.

”Raitti tarjoaa lukijoillemme entistä helpomman tavan lukea lehteä digimuodossa ja tuo monia paikallisia palveluja uudella tavalla jokaisen taskuun. Näin sovellus tukee paikallislehden perinteistä roolia paikallisuuden yhteenkokoajana. Raitti-sovellukseen lähdettiin mukaan koska paikallislehden pitää seurata aikaansa ja halusimme tuoda lehden isommaksi osaksi ihmisten arkea”, kertoo liiketoimintajohtaja Olli Ristimäki Lauttakylä-lehdestä

”Erillinen mobiilisovellus on hyvä tapa tavoittaa tilaajat – etenkin nuoremman polven lehden lukijat. Sovellus tuo lisäarvoa sekä lukijoille että kaupallisille yhteistyökumppaneille. Raitin avulla pystymme myös erottumaan kilpailijoista ja tarjoamaan samalla konkreettisia hyötyjä lehden tilaajille. Raitti ei syrjäytä painettua sanomalehteä vaan toimii sen lisäpalveluna”, sanoo päätoimittaja Juho Kuorikoski Järviseudun Sanomista

Digitaalisia julkaisujärjestelmiä ja sovellusratkaisuja rakentavan eDocker Digital Publishing Oy:n ja Arena Interactive Oy:n yhteistyössä rakentama Raitti Paikallislehtisovellus yhdistää lehden tuottamaan sisältöön paikallisen yhteisön tuottamaa sisältöä. Sovellukseen saadaan kerättyä paikallinen sosiaalisen median keskustelu eri kanavista, yhdistysten ja seurojen ilmoittelu, tapahtumakalenteri ja muu paikallinen informaatio, jonka tuottamisessa kumppanina voivat toimia esimerkiksi kunta ja paikallinen yrittäjäjärjestö.

”Tällä yhteissovelluksella mahdollistetaan pienilläkin resursseilla toimivalle paikallislehdelle laadukkaat digiratkaisut järkevään hintaan kehityskulujen jakautuessa useamman lehden kesken”, kertoo Jaakko Sipola eDocker Digital Publishing Oy:stä

Ensimmäisessä vaiheessa sovelluksen liittyneiden paikallislehtien osalta palvelu lanseerataan nyt syyskuussa 2017 ja uusia lehtiä mukaan sovellukseen on tulossa mukaan vielä tämän vuoden aikana.

Lisätiedot: Jaakko Sipola eDocker Digital Publishing Oy 050 911 3508.

 

 

No Comments

Post A Comment